Deuren

Een stalen deur op maat

Recht uit de werkplaats en speciaal naar jouw wensen en smaak gemaakt. Na de aanvraag en een goed gesprek over je ideeën, stellen wij samen de ideale taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, puien of vouwwanden samen. Met uitsluitend gedreven vakmensen, maken wij de perfecte deuren die passen bij jouw stijl en interieur. Alles is maatwerk, gemaakt van metaal en glas. Heren van Staal staat voor kwaliteit, functionaliteit en karakter.


Samen ontwerpen wij jouw taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, puien of vouwwanden.

Robin Bol

" Stalen deuren zijn door hun eenvoud

een tijdloos ontwerp in het interieur. "

Stap 1

Kies het gewenste product (deuren en/of puien)

Draaideur

Een stalen draaideur, ook wel scharnierdeur genoemd, is technisch hetzelfde als de traditionele draaideur zoals je die hoogstwaarschijnlijk thuis ook hebt. De deur scharniert in het kozijn en gaat naar één kant open. Dit kan in sommige gevallen de beste oplossing zijn.

Taatsdeur

Een taatsdeur heeft de scharnierpunten aan de onder- en bovenkant. Hierdoor beperkt het mechanisme de draairichting niet in tegenstelling tot een scharnierdeur. Met dit systeem heb je ook geen kozijn meer nodig waarin de deur hangt. Dit maakt het uiterlijk nog spectaculairder.

Schuifdeur

Een schuifdeur wordt vaak toegepast wanneer de situatie het niet toelaat dat een deur kan draaien. Bijvoorbeeld door gebrek aan ruimte. De deur wordt dan voorzien van wieltjes en opgehangen aan een rails of hij rolt door een profiel in de vloer en in het plafond.

Stap 2

Bepaal de opstelling

Stap 3

Bepaal de vlakverdeling ( 2,3,4,5,6,8,10,12 ) symmetrisch of asymmetrisch.

Stap 4

Bepaal de hoogte en breedte in centimeters van de doorgang.